◊°•Fire~Forum•°◊™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Страшнички историй

2 posters

Go down

Страшнички историй Empty Страшнички историй

Писане  LedenAngel Съб Яну 03, 2009 3:53 pm

Разказвайте най-страшните и най-мистериозните,които сте чували! Rolling Eyes Razz Very Happy
LedenAngel
LedenAngel
Модератор
Модератор

Брой мнения : 23
Местожителство : Страната на мрака

Върнете се в началото Go down

Страшнички историй Empty Re: Страшнички историй

Писане  FieryDarkness Чет Яну 08, 2009 7:18 pm

Значи едно семейство(баща,майка и син) си купили нова къща и отишли до магазина,за да купят пердета за стаята на детето.Започнали да разглеждат и момчето си харесало едни черни перденца,но продавачката го предупредила да не взима точно тях,защото ще го сполети нещастие,но въпреки всичко момчето настояло и му взели точно тези черни пердета.Вечерта,когато ги сложили всички си легнали..в момента в който момчето заспало от пердетата излязла една ръка и го удошила!На следващата вечер майката решила да спи в стаята на детето..същата съдба сполетяла и нея.Зловещата ръка излязла и удошила и нея!На следващата вечер,бащата съкрушен и съсипан решил той да спи в стаята на покойният си син,но в ръката си държал нож!В момента,в който ръката започнала да излиза от пердетата той се обърнал и я отрязал!На следващият ден бащата отишъл в магазина да върне пердетата и какво да види...продавачката била само с една ръка...
---

Една вечер едно малко момиче останало само вкъщи.То гледало телевизия,но телевизора се изклучил и момиченцето чуло глас-Аз съм жълтата лейди и съм в твоя град.Стъписано момичето решило че това е някаква шега и отново пуснало телевизора.След 10 минути телефона звъннал когато момичето вдигнало отново чул гласът-Аз съм жълтата лейди и съм пред твоята врата.Изплашено до краен предел момичето седнало в средата на хола и притискало куклата си и отново чуло този глас,но още по-близо-Аз съм жълтата лейди и съм зад теб.Когато детето се обърнало зад него стояла една висока,стройна жена,облечена в жълто,но на лицето си имала нещо като златен воал и когато го махнала от лицето си,лицето и било набръчкано и грозно и мом ичето изпищяло.На другия ден го намерили мъртво в гардероба със збръчкано лице.
---
Тази е гадна

Едно семейство /мъж, жена и малкият им десет годишен син/ пътувало на дълъг път през ноща.
Изведнъж нещо на колата се повредило и останали на пътя... Бащата се сетил че преди стотина метра е подминал някаква голяма сграда, изглеждаща предимно запустяла, но решил да проверят все пак за телефон. Двамата с майката тръгнали, обаче казали на детето за по-сигурно да се заключи и скрие в колата, и в никакъв случай да не отваря... Минал час, когато изведнъж детето чуло някакво странно дращене по покрива на колата, умряло от страх реве и трепери сгушило се долу. Дращенето не спирало. Изведнъж се чули наблизаващите сирени на полицията...
Наобиколили колата и един от полицаите на високоговорител казал на детето да излезе от колата без да се обръща назад, и да отиде при него. Детето излязло, но може би и от страх, решило да се обърне. Оказало се, че някакъв психопат драскал по покрива с главите на майка му и баща му.
А запустялата сграда била психиатрична болница.
FieryDarkness
FieryDarkness
Fire~Admin
Fire~Admin

Брой мнения : 84
Местожителство : ~СлЪнЧеВ-ОсТрОв~

https://fire-forum.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите